Pristatome Homely temperatūros daviklį

Nors Homely temperatūros daviklis yra visiškai nedidukas, bet jis yra būtinas Homely išmaniojo termostato elementas.

Šis nepretenzingas komplekto elementas su visiškai nepretenzingu pavadinimu yra tai, kas padeda Homely perprasti jūsų namus. Kad geriausiai išnaudotumėte savo šilumos siurblį, Homely turi pažinti aplinką, kurioje veikia. Temperatūros daviklio užduotis yra surinkti šią svarbią informaciją ir ją perduoti į Homely pultelį.

Ką jis daro?

Kokio tipo informaciją jis renka? Ką gi, Homely turi išsiaiškinti kaip gerai jūsų namas išlaiko šilumą. Todėl daviklis yra priemonė, kuri įvairiais laikais stebi temperatūros lygį namuose ir pagal tai Homely išsiaiškina, kiek energijos reikia kad namai pasiektų tam tikrą temperatūrą ir kiek užtrunka jiems atvėsti. Jeigu jūsų namai puikiai išlaiko šilumą, tai Homely žino kaip ilgai ar kaip dažnai turi veikti jūsų šilumos siurblys.

Daviklis stebi ne tik temperatūrą; jis taip pat praneša apie šviesos intensyvumą. Į kambarius patenkantis saulės šviesos kiekis gali keisti namų šildymo poreikius. Daviklis matuoja šviesos intensyvumą ir duomenis perduoda į Homely termostatą.

Jis yra labai svarbus

Daviklis yra belaidis ir su Homely pulteliu susijungia per Wi-Fi tinklą. Jis yra maitinamas baterijos ir todėl jo išorėje nėra jokių laidų. Jis turi būti padėtas tinkamoje vietoje.

Kur jį reikia padėti?

Kur turėtumėte padėti temperatūros daviklį? Idealiu atveju pasirinkite dažniausiai naudojamą namų kambarį. Venkite vietų šalia dažnai darinėjamų langų arba šalia didelių šilumą generuojančių lektrinių prietaisų (pavyzdžiui, didelių televizorių), nes dėl jų poveikio gali būti gaunami klaidinantys rezultatai. Stenkitės padėti galvos aukštyje ir tokioje vietoje, kuri būtų nepasiekiama mažiems vaikams.

Dabar jau žinote šiek tiek daugiau apie temperatūros daviklį, ką jis daro ir kaip galite jam padėti padaryti, kad jūsų namai taptų kiek įmanoma jaukesni, patogesni ir taupiai naudojantys energiją.

Ready to make your heating a lot smarter?
Follow the link below